Debuut van Hackneynieuweling Bwana Kidogo

Door de organisatie van Bathmen te Paard werd ons gevraagd medewerking te verlenen aan hun eerste tuigpaardavond. Vaker was er al gepraat over een tuigpaardenavond op hun concours dat meer dan een week in beslag neemt. De wens van deze enthousiaste organisatie ging dan nu in vervulling. Wij hebben onze medewerking graag verleend. We hebben meegedacht over de invulling en uitvoering van deze avond. De organisatie was zeer tevreden over hun eerste tuigpaardenavond die al meteen veel publiek trok. Ondanks dat het nog heel vroeg in het seizoen is hadden de tuigpaardrijders hun paarden al best in vorm en de rubrieken waren goed bezet. Bathmen ter Paard lijkt volgend jaar danook een vervolg te krijgen.

Wij presenteerden op deze avond in de rubriek hackneynieuwelingen Bwana Kidogo van Henk Dibbits. Deze jonge Hackney beschikt over heel veel veer en dans in zijn bewegingen en dat geeft iets aparts aan zijn show.  Hij werd derde.

Onze KWPN-hengst Urgent werd in de rubriek goedgekeurde dekhengsten gepresenteerd. Hij had er weer heel veel zin en showde met veel inzet en veel beweging. Urgent werd hij vierde.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*