Falco ster

 

Falco
Falco

Op de KWPN hengstenkeuring in Hardenberg werd de door ons aangeboden hengst Falco (Urgent x Fironette ster van Nando, fokker  H.A. Velderman uit Mariënheem) in eerste instantie doorverwezen naar het tweede selectiemoment op die dag. Daar werd Falco ster verklaard.

Onze KWPN hengst Urgent werd in Den Bosch uitgebracht in de hengstenrubriek om Oregon Trofee. In Hardenberg werd hij vijfde in de KWPN hensgtenrubriek. In Den Bosch tijdens de Oregon Trofee was er nogal wat kabaal toen de hengsten binnen kwamen. Dat maakt het wel wat tot een kermisachtige vertoning maar Urgent wist er mee om te gaan. Hij presenteerde zich sterk.. Teleurstellend voor ons was zijn zesde plaats.

 

Urgent
Urgent

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*