Bwana Kidogo tweede

Bwana Kidogo
Bwana Kidogo

Op het concours in Doornspijk waren er rubrieken voor Hackney’s en tuigpaarden zodat ook de kleine maat Hackney Bwana Kidogo van Henk Dibbits mee kon. Het was zijn eerste optreden op een buiten concours. In de kleine limiet was een groot aantal deelnemers en wij werden als tweede binnen geroepen. Maar er werd natuurlijk overgereden. Het werd vervolgens weer de tweede plaats voor de sterk optredende Bwana Kidogo die over zeer veel actie beschikt zowel voor als achter. Een heel mooi begin voor deze jonge Hackney.

In de nieuwelingenklasse brachten wij Cidolein K, een dochter van Stuurboord uit. Zij is van Jan Veldhuis uit Opeinde. Er waren 18 deelnemers zodat er eerst een voorselectie nodig was. Cidolein mocht naar de finale. Daarin scoorde ze uiteindelijk nog niet zo hoog. Ze beweegt heel elegant en gemakklijk. Achter is ze sterk maar ze moet nog meer front gaan maken.

Cidolein
Cidolein

Onze KWPN hengst Urgent heeft in de hoge limiet altijd zware concurrentie. Een herkansing zat er deze keer niet in. Urgent werd vijfde evenals Optimaal in de ereklasse waar alle nationale toppers aanwezig waren.

Urgent
Urgent

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*