Urgent wint grote limiet

Urgent
Urgent

Op het concours op de Uithof in Utrecht hebben wij mooie successen behaald.

Heel mooi was de winst van onze KWPN hengst Urgent in de grote limietklasse. In eerste instantie werden wij als derde binnen geroepen. Het was een grote rubriek en de jury nodigde acht paarden uit voor de herkansing. Urgent had er duidelijk heel veel zin. Heel strijdbaar ging hij voor het allerhoogste. Urgent was bijzonder pronkend in z’n front en over de benen ging hij zowel voor als achter heel sterk. Het werd een prachtige, eervolle eerste plaats in deze sterke klasse.┬á Urgent krijgt nogal wat merries te dekken maar dat gaat bij hem heel goed samen.

Ook mooi was de vierde plaats van de merrie Cidolein K (v.Stuurboord) van Jan Veldhuis in de competitie. De merrie, die geweldig over de benen gaat, wordt steeds rijker in het front en dat leverde nu na herkansing een mooie vierde plaats op.

Van Hans Casteleyns hebben wij onlangs de Manno-zoon Darius gekocht. Hij presteerde misschien nog niet helemaal foutloos maar Darius heeft heel veel allure over zich en de vos beschikt over een deftig front en beste bewegingen. Het was nu goed voor de vierde plaats.

Darius
Darius

Optimaal werd achtste in de ereklasse.

Optimaal
Optimaal

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*