Mooie plaatsen voor alle paarden

Darius
Darius

Op het concours in Rouveen was onze vos Darius de eerste die aan moest treden. De limietklasse waarin Darius liep was, even als overigens alle rubrieken, best bezet. Darius hoorde bij de overrijders en de herkansing benutte hij uitstekend. Darius streed er met veel overgave voor en maakte zich heel deftig. Hij werd tweede.

Mooi was ook de derde plaats van Cidolien K van Jan Velduis. Deze merrie heeft de stijgende lijn te pakken. Qua beweging was deze chique merrie altijd al best maar ze weet dit nu te combineren met steeds meer front. Het werd nu de derde plaats.

Cidolein
Cidolein

 

Onze KWPN hengst Urgent wist in de hoge limietklasse een mooi tweede plaats te pakken. Urgent was helemaal in vorm en zijn actie is spectacualir te noemen. Hij behoefde alleen Brandy voor te laten gaan maar volgens de media-sites deed Urgent heel nadrukkelijk mee in de strijd om de allerhoogste eer en had die hem niet misstaan.Urgent_rouveen_2013_016

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*