Optimaal en Urgent bij de topvier

 

Urgent
Urgent

Op het prachtige en zonnige concours van de Tentoonstellingsvereniging Het Middenveld in Westerbork presteerde onze KWPN-hengst Urgent weer heel goed. In de hoge limietklasse is de concurrentie in de top loodzwaar. Zes paarden kregen een herkansing en Urgent wist ook toen weer op een eervolle vierde plaats uit te komen in deze beste klasse die gewonnen werd door ook een KWPN hengst namelijk Cizandro met Robbie van Dijk.

Darius
Darius

 

In de lage limietklasse kregen drie paarden een herkansing. Darius was als vijfde binnen geroepen en dat was dus zijn definitieve plaats in deze rubriek die werd gewonnen door Den Roos en Harry van Middelaar.

 

In de ereklasse hoorde Optimaal wel bij de groep die mocht overrijden. Het waren er vijf. Optimaal is met zijn 17 jaar de oudste deelnemer maar hij bruist nog altijd van energie. En hij doet zijn werk met heel veel plezier en enthousiasme. Het werd een mooie vierde plaats.

Optimaal
Optimaal

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*