Fiderose de allerbeste van Nederland

Fiderose
Fiderose (klik om te vergroten)

Na het succes in Norg op de Centrale keuring Noord, waar Fiderose van Jan Gast de Noordelijke top al versloeg, kon de driejarige Patijn-dochter nu alle driejarigen van heel Nederland achter zich laten. Zij was de allerbeste.

Kampioen op de Nationale Keuring, een grotere eer is er niet. Haar karakter en werkwilligheid zijn enorm, wij hebben haar met heel veel plezier begeleid naar dit succes.

Wij feliciteren eigenaar Jan Gast met dit geweldige succes van zijn fokproduct Fiderose. Wij zijn er trots op dat wij dit voor hem hebben bereikt en danken hem  voor het in ons gestelde vertrouwen.

De onlangs in Norg keur geworden Cidolien K van Jan Veldhuis was ook uitgenodigd voor de Nationale Tuigpaardendag waar alleen de allerbesten naar toe mogen. Cidolein presenteerde zich geweldig bewegend en kwam uit op plaats zes. Met dit succes feliciteren wij ook de fam. Veldhuis. Ook deze merrie hebben wij met veel plezier naar dit succes toegebracht.

Wij konden ook een bijdrage leveren aan het succes van Hans Castelijns. Zijn tweejarige Girzela- C, een dochter van Patijn die hij zelf fokte, werd Kampioen bij de tweejarigen. Hans vroeg of wij deze merrie voor hem voor wilden brengen. Dat deden wij uiteraard graag. Girzela werd dus kampioen en moest  vervolgens tegen kampioen Fiderose van Jan Gast strijden om de titel Koningin van Ermelo. Girzela werd Koningin waarmee wij de familie Castelijns heel hartelijk feliciteren.

Mooi was het dat Lotte Castelijns onze Darius uitbracht bij de Junioren waarbij er 25 jonge rijders en rijdsters meededen. Lotte stelde de vos heel rustig en vakkundig voor en kwam uit op plaats zes waarmee ze naar de finale mocht. Daar werd ze negende.

Onze KWPN hengst Urgent streed me om de Manno Bokaal in de hengstenrubriek. Hij preseenteerde zich weer met heel veel beweging en front en daarop kregen wij fijne reacties. Met de vierde plaats leek zijn prestatie dan ook niet overgewaardeerd!

3 reacties op “Fiderose de allerbeste van Nederland

  1. Freek, ook jij en je team van harte gefeliciteerd met de behaalde successen op de Nationale Tuigpaardendag. Het is geweldig als je eruit kunt halen wat in potentie aanwezig is. Wij hebben genoten. Henk en Hilly Dibbits

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*