Urgent vierde in Groningen

Urgent
Urgent (klik om te vergroten)

Op het schitterende concours in Groningen wist onze KWPN hengst Urgent in de sterk bezette grote limietklasse fraai vierde te worden. Urgent  behoorde bij de overrijders. Nadat we ook in de eerste omloop als vierde waren binnen geroepen werd dat dus ook onze definitieve  plaats. We krijgen altijd mooie reacties op de sterke bewegingen van Urgent.

Optimaal
Optimaal (klik om te vergroten)

Minder fraai was de plaatsing in de ereklasse waar Optimaal zevende werd. We hebben het gevoel niet te zijn gezien door deze jury gezien de zeer sterke en beste  verrichting van Optimaal. Niet goed is niet goed maar wel goed moet ook als zodanig beoordeeld worden. Elke wedstrijd is een nieuwe situatie, een paard mag niet afgerekend worden op een eerdere verrichting. Objectief een verrichting van een paard bekijken lijkt moelijk te zijn. Wij zijn danook uitermate teleurgesteld over de uitslag in Groningen in de ereklasse en met ons meerdere mensen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*