Cidolein K en Barana derde

Cidolein (Klik om te vergroten)
Cidolein (Klik om te vergroten)

In Luttenberg was de finale van de competitie waarin wij Cidolein K van Jan Veldhuis startten. De Stuurboord-dochter heeft zich gaandeweg het seizoen steeds overtuigender weten te showen. Ze kwam in Luttenberg uit op plaats drie en ook in de eindstand behaalde ze een eervolle derde plaats.

Barana van Fabienne Hellendoorn werd in de limietklasse ook derde. Ze mocht in eerste instantie als eerste opstellen in een rubriek met 15 paarden. Ze showde heel vrij en blij. Bij de herkansing moest ze misschien wel iets toegeven op haar show en werd ze dus derde.

Optimaal kwam in de ereklasse uit op plaats zes. Hij presenteert zijn sterke bewegingen nog altijd met heel veel temperment, een best achterbeengebruik en heel veel voorbeengebruik. Daarbij loopt hij helemaal los door z’n lijf. Allemaal sterke punten die misschien niet altijd  gezien worden.

Urgent (Klik om te vergroten)
Urgent (Klik om te vergroten)

Onze KWPN-hengst Urgent showde ook weer sterk en werd in de rubriek KWPN dekhengsten vierde.

Ter gelegenheid van het tienjarig jubileum van CH Luttenberg boden de rijders de jubilerende vereniging een show aan waarin zij verschillende zangers of zangeressen uitbeeldden. Deze show oogstte heel veel lof zowel van het bestuur als van het publiek. Wij hadden voor deze show Frans Duijts ingehuurd. Deze populaire zanger viel bijzonder in de smaak afgaande op het applaus. Wij hadden voor hem Urgent naast Optimaal gespannen. De uit Wesepe afkomstige zanger kan niet alleen goed zingen maar kan ook heel goed tuigpaarden rijden. Hij kon zich danook best redden met dit span dat één maal eerder naast elkaar stond. Hij kon ze zelfs staande rond sturen. De makheid en eerlijkheid van Urgent blijkt hieruit maar weer eens.

Wij hebben heel graag en met heel veel plezier meegewerkt aan deze show. Wij  feliciteren CH Luttenberg met deze mijlpaal en zien nog graag vele edities tegemoet van dit prachtige concours.

Optimaal en Urgent
Optimaal en Urgent met de in Wesepe woonachtige Frans Duijts

 

Optimaal en Urgent
Optimaal en Urgent met “Frans Duijts”

 

 

1 reactie op “Cidolein K en Barana derde

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*