Mooie resultaten voor Cidolien en Barana

Cidolein
Cidolein (klik om te vergroten)

Naar  CH Hoogland hadden wij Cidoleink K van Jan Veldhuis en Barana van Fabienne Hellendoorn meegenomen.

Cidolein werd uitgebracht in de limietklasse categorie III waarin dertien deelnemers.  De eerste omloop leverde ons een derde plaats op. Cidolien was mooi in het front en showde lekker lichtvoetig. Vijf paarden kregen een herkansing en ook toen zat er voor Codolien een eervolle derde plaats in.

Barana werd uitgebracht bij categorie II. Ze liep een beste eerste omloop en we waren bij de vier ovverijders. De herkansing, waarbij ze zich ook heel fijn showde, leverde plaats vier op. Het was voorlopig de laatste wedstrijd van Barana. Ze verwacht volgend voorjaar een veulen van Cizandro. Wij hebben 70 winstpunten behaald met de mooie en edele Barana en hebben de merrie met veel plezier voor Fabienne Hellendoorn uitgebracht waarvoor onze dank.

Barana
Barana

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*