Eejoys A kampioen keurmerries

Eejoys
Eejoys

Op 5 juli waren wij met de keurmerrie Eejoys A, een dochter van Manno, van Willem de Waal uit Montfoort, op de Centrale Keuring in Meerkerk. Eejoys behaalde pas geleden het predicaat keur omdat ze twee keer een voldoende resultaat voor haar alternatieve IBOP behaalde. Daarom kon ze nu mee doen in de rubriek keur/elitemerries. Dat leverde een prachtig resultaat op. Eejoys werd namelijk kampioen in deze rubriek.  Ze werd geprezen om haar prachtige en heel complete type en om haar prachtige front. Ze werd uitgenodigd voor de Nationale Tuigpaardendag.

Vervolgens mocht ze deelnemen aan de kampioenskeuring en dat leverde haar het algemeen reservekampioenschap op. Een heel mooi succes voor haar eigenaar Willem de Waal die natuurlijk aanwezig was en die wij feliciteren met dit resultaat.

Eejoys
Eejoys

 

Eejoys
Eejoys

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*