Urgent op kop in Dwingeloo

Urgent
Urgent (foto door Geert Bouius)

Op het concours in Dwingeloo was onze KWPN hengst Urgent heel best in vorm. Eigenlijk was hij een week eerder in Nieuw Weerdinge ook al heel best maar dat leverde hem daar geen plaatsje bij de top op. In Dwingeloo zaten we direct bij de kopgroep en mochten we overrijden. Toen deed Urgent er nog een schepje bovenop en showde hij nog spontaner en uitbundiger. Hij kwam helemaal terug in het front en bleef op het achterbeen lopen. Dan is z’n voorbeengebruik heel best. Urgent werd winnaar in deze  deze hoge limietklasse waarin diverse toppers.

In de competitie brachten wij de elitemerrie Fiderose van Jan Gast uit. Zij werd derde.

Fiderose
Fiderose (foto door Geert Bouius)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*