Fiderose weer Algemeen Kampioen

Fiderose
Fiderose

Op de Centrale Keuring in Norg waren wij met de elitemerrie Fiderose van Jan Gast om deel te nemen in de rubriek keur/elitemerries. Vorig jaar was ze in Norg ook kampioen maar ook op de tuigpaardendag.

Ze is nu vier en een aantal weken geleden is  ze keur geworden met een IBOP van 87,5 punten. Ze kon nu dus deelnemen als elitemerrie. In die rubriek waren negen merries, dus de concurrentie in Norg was zwaar. Maar Fiderose trad op met veel machtsvertoon, eigenlijk nog zelfverzekerder dan vorig jaar. Ze presenteerde zich heel groots en ze kon danook allen achter zich houden. De jury was vol lof over haar geweldige optreden, over haar rijke front, over haar zeer expressieve voorbeengebruik en over haar sterke achterbeengebruik dat een grote rol had gespeeld.

Wij feliciteren Jan Gast met opnieuw een fraai succes van zijn fokproduct Fiderose.

 

1 reactie op “Fiderose weer Algemeen Kampioen

 1. Ha Freek en fam.

  Heb snel even op de site gekeken.
  Van harte gefeliciteerd met de behaalde successen de afgelopen periode.
  Nu vandaag nog even in de kijker spelen.
  Beter kun je je kwaliteiten niet promoten.

  Groet Jose en Theo Blankhorst

  Nijverdal 0620030989

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*