Urgent derde in Hellendoorn

Urgent (klik om te vergroten)
Urgent (klik om te vergroten)

Op het prachtige concours in Hellendoorn brachten wij onze KWPN hengst Urgent uit in de hoge limietklasse. Urgent showde zich weer met heel veel beweging en een maakte zich deftig. We werden als derde binnen geroepen en leken dus bij de overrijders te behoren. Dat zat er echter niet, er mochten helaas maar twee paarden naar de herkansing. Jammer, wij hadden graag mee gestreden in de kopgroep.

Cidolien was uitgenodigd voor het VTN kampioenschap zevenjarige tuigpaarden. De merrie showde zich weer zoals altijd met een groot zweefmoment en sterk bewegingen die altijd heel zuiver en tactvol zijn.  Zij werd zesde.

Cidolein (foto door Johnij Van Ingen)
Cidolein (foto door Johnij Van Ingen)

In de dames rubriek werd Tirano met Allette Brouwer ook zesde.

Tirano
Tirano

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*