Fiderose 3e in kampioenschap vierjarigen

Fiderose (klik om te vergroten)
Fiderose (klik om te vergroten)

De elitemerrie Fiderose van Jan Gast was uitgenodigd voor het Nederlands kampioenschap voor vierjarige tuigpaarden dat werd verreden op het concours in Hoogland. Een drietal paarden mocht overrijden en bij die herkansing kwam Fiderose weer uit op de derde plaats. De merrie pakt het nu elke wedstrijd overtuigender aan. Ze heeft een stokmaat van rond de 1.70 en doordat ze heel veel wil is belangrijk dat ze haar krachten goed doseert. Ze klimt er nu heel mooi vanuit het achterbeen in en weet te imponeren met haar rijke voorhand. Ook nu waren de reacties op haar presteren weer heel positief.

Urgent behoorde ook bij de paarden die een herkansing aan mochten gaan. Hij kwam uit op plaats zes. Urgent begon heel goed maar kon die prestatie niet helemaal herhalen tijdens de herkansing.

Urgent
Urgent
Fiderose
Fiderose

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*