Onze resultaten in Doornspijk

Cantor
Cantor (klik om te vergroten)

Op het concours in Doornspijk was Cantor van Jan Veldhuis het eerste paard dat we startten. Cantor loopt in de lage limietklasse, een rubriek met 14 deelnemers. Eerst werd een tussengroep uitgenodigd voor een herkansing. Daar hoorde Cantor ook bij en wij mochten naar de kopgroep. Het derde optreden leverde de zesde plaats op. Cantor bleef goed bij de les en bleef er voor gaan.

 

In de tussenlimiet werd Fiderose van Jan Gast gestart. De merrie was dit jaar voor het eerst mee. Ook de tussenlimiet was een grote rubriek. Een kopgroep van vijf mocht naar de herkansing waaronder Fiderose. De merrie is eerst altijd wat gespannen maar tijdens de herkansing pakte ze het steeds spontaner en vrijer aan. We werden derde.

Fiderose
Fiderose

In de nationale tussenlimiet werd Urgent gestart. We stonden derde, twee paarden mochten overlopen. Dus het bleef plaats drie. Urgent doet het werk altijd met veel plezier. Mooi was dat een zesjarige dochter van Urgent, de stermerrie Elfie van Nico Kemp, derde werd in de nieuwelingenklasse.

Urgent
Urgent

Wij deden zelf ook mee in de nieuwelingenklasse met Fenno, een zoon van Aron. Er was nogal wat deelname en daarom was er een voorselectie. Fenno mocht naar de finale maar we wilden hem ook in het span naast Cantor uitbrengen. Daar kozen we voor. Het span werd derde.

Cantor
Cantor

 

Fenno
Fenno

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*