Oranje voor het span Cantor en Fenno

Fiderose (klik om te vergroten)
Fiderose (klik om te vergroten)

In het Pinksterweekend bezochten wij twee concoursen. Dat was het regio midden concours in Utrecht op de Uithof en het Nationaal Concours Eext.

De elitemerrie Fiderose van Jan Gast ging mee naar de Uithof. De merrie komt steeds beter in het wedstrijdritme, ze werd derde in een grote rubriek.

Cantor van Jan Veldhuis was ook mee naar Utrecht. Ook in zijn rubriek was de deelname groot. Cantor mocht helaas net niet mee overrijden. Hij werd zesde.

Cantor
Cantor

Urgent was heel best op dreef, hij werd op De Uithof vierde in de hoge limietklasse en ook in Eext werd hij vierde.

Urgent
Urgent

Het span Cantor en Fenno liep in Utrecht in de ereklasse en werden daar vierde.

Twee dagen later wonnen ze in Eext de competitierubriek tweespannen. Ze pakken het in beweging heel best op tegen elkaar en vormen een eenheid.

Cantor en Fenno
Cantor en Fenno (foto door Geert Bouius)
Giovanni (klik om te vergroten)
Giovanni (foto door Geert Bouius, klik om te vergroten)

Een mooi succes was er ook voor de hengst Giovanni. Hij is een zoon van Unieko uit de elitemerrie Zandra, een dochter van Roy M. Fokker is Wim Veneklaas Slots.  Giovanni brachten wij uit in de Nationale competitie in Eext. De vos deed het best. Hij werd vierde. Giovanni kreeg een zeer positief jury commentaar. Zijn ruime bewegingen, zijn front en zijn sterke achterbeengebruik bezorgden hem deze plaatsing, aldus de toelichting.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*