Barana en Fiderose twee en drie

Firderose (klik om te vergroten)
Firderose (klik om te vergroten)

Op het hele mooie concours in Hellendoorn werd het VTN kampioenschap fokmerries verreden. Daarin startten wij de elitemerrie Fiderose van Jan Gast. Een kopgroep van vijf merries mocht overrijden waarbij ook Fiderose. De Patijn-dochter klimt er altijd in en heeft veel aan beweging in huis. Zij werd heel mooi derde in dit Nationaal kampioenschap.

In de heel best bezette limietklasse brachten wij Barana van Fabienne Hellendoorn uit. Daar mocht een kopgroep van zeven paarden overrijden. De Talos-dochter Barana doet het dit seizoen heel best. Mooi is ze al, dat is al een punt waarmee ze kan scoren. Maar ze maakt zich in beweging nog mooier. Ze draagt zich mooi vanuit de achterhand, maakt haar bewegingen helemaal af, maar zich deftig in het front en kijkt heel attent de wereld in. Zij werd tweede in dit sterke deelnemersveld.

Barana
Barana (klik om te ergroten)

Cantor van Jan Veldhuis begon goed aan de wedstrijd maar de Tivoli Sunday Boy-zoon presteerde vandaag niet constant genoeg om voor een hoge klassering in aanmerking te komen.

 

 

 

Cantor
Cantor

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*