Elfie keur

Voor Jan Veldhuis presenteerden wij de stermerrie Elfie, een dochter van Urgent uit een merrie van Fabricius, in Ermelo op de IBOP-test. Elfie behaalde in 2013 het predicaat ster met 74 punten voor exterieur en 76 punten voor beweging.

Het predicaat keur behaalde ze nu met ook 76 punten. Elfie is een heel attente, plezierige en werkwillige merrie die zich graag en spontaan showt. Front en algemeen beeld werden een 7,5. Zweefmoment en lichaamshouding werd een 7. De zeer belangrijke onderdelen actie voorbeen, gebruik achterbeen en looplust leverden haar een 8 op. In de toelichting van de jury werd ze omschreven als een merrie die veel inzet toonde en die zich showde met actievolle bewegingen.

Het spontane en blije optreden van Elfie werd beloond met veel applaus.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*