Fiderose brengt laatste eer aan haar baas Jan Gast

Vorige week is Jan Gast overleden, een top tuigpaardfokker waarvoor wij diverse jaren de paarden mochten voorbrengen en ook aangespannen uitbrengen.

Laatste eer aan Jan Gast
Laatste eer aan Jan Gast

Enkele dagen voor zijn overlijden genoten wij nog tesamen van een filmpje waarop zijn fokproduct Carlos te zien was bij zijn Italiaanse eigenaar. Carlos maakt daar deel uit van het kampioensspan van deze Italiaanse menner.

De trots van Jan was zijn elite merrie Fiderose waarmee hij prachtige successen behaalde. In 2013 was Fiderose Nationaal Kampioen bij de driejarigen, een geweldige eer voor Jan Gast. Hij volgde Fiderose altijd zoveel mogelijk hoewel naar concoursen gaan wel steeds moeilijker werd.

Fiderose heeft haar baas vergezeld naar zijn laatste rustplaats. In alle rust en heel statig ging ze voor haar baas uit, ze kon op deze manier meewerken aan een heel waardig afscheid van haar fokker Jan Gast.

Voor ons was het een eer zijn paarden te mogen voorbrengen.

Wij wensen de familie sterkte toe bij het verwerken van dit grote verlies.

 

Een laatste groet.

Laatste eer aan Jan Gast
Laatste groet aan Jan Gast

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*