Sir Arie aangewezen voor verrichtingsonderzoek

Sir Ariw
Sir Arie (klik om te vergroten)

Vandaag is de grotemaat Hackney-hengst Sir Arie van André Veltkamp uit Hengelo aangewezen voor het verrichtingsonderzoek. Sir Arie kon op 2 januari wegens een blessure niet deelnemen aan de reguliere keuring in Ermelo. Vandaag was de attestkeuring en Sir Arie werd na een eerste selectie uitgenodigd voor de aangespannen verrichting. Zowel aan de hand als aangespannen liet de hengst zich geweldig zien.

Sir Arie kan volstaan met een vijf dagen durend onderzoek. De hengst loopt ereklasse op nationaal niveau, is PROK gekeurd en heeft voldaan aan het cornage onderzoek. Sir Arie voldoet daarmee aan alle KWPN-eisen en heeft een heel best rapport wat betreft spermakwaliteit.

Wij feliciteren Stal Veltkamp met dit succes.

De hengst staat bij ons ter dekking en vanmorgen werden er al meteen dekkingen besproken.

De jongste fan van sir Arie , Andro zoon van Andre en Sharita.
De jongste fan van sir Arie , Andro zoon van Andre en Sharita.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*