Lemele, Bennekom en Doornspijk

De concoursen Lemele, Bennekom en Doornspijk volgden elkaar snel op. Onze KWPN hengst Urgent wist op deze concoursen steeds mooi in de kopgroep te eindigen. Urgent toont altijd veel inzet, een hoge actie en een groot zweefmoment. In Lemele werd hij vierde in de ereklasse, in Bennekom zesde en in Doornspijk ook vierde.

Urgent
Urgent
Fiderose
Fiderose (klik om te vergroten)

De Patijn-dochter Fiderose was niet mee naar Lemele. In Bennekom werd ze vijfde in een zeer sterke en best bezette limietklasse en die plaats zat er ook in voor haar in Doornspijk.

Dit jaar brengen wij de nieuweling George, een zoon van Cizandro, van Allette Brouwer uit. In de oefenrubriek in Lemele leverde dat de derde plaats op. Hij presenteerde zich daar sterk bewegend en maakte zich deftig in het front. In Doornspijk was er heel veel deelname in de nieuwelingenklasse. Er vond een voorselectie plaats en dat leverde een finale plaatsje op waarbij er tien paarden werden uitgenodigd. Daarin eindige de grote bruine als vijfde. Hij vond het daar allemaal nog wel behoorlijk spannend.

De bij ons ter dekking staande grotemaat Hackney-hengst Sir Arie van André Veltkamp, die dit jaar is goedgekeurd bij het KWPN, haalde in Bennekom op grootse wijze de overwinning binnen in de ereklasse in handen van André Veltkamp. Sir Arie showde geweldig en er was heel veel applaus voor hem.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*