CK Houten – Joie de Vivre naar Nationale Tuigpaardendag,

Joie de Vivre
Joie de Vivre

Afgelopen weekend waren wij in Houten waar op de Centrale Keuring van West ook veel aangespannen rubrieken waren.

Op de CK presenteerden wij bij de tweejarigen Joi de Vivre, een dochter van Cizandro en de keurmerrie Barana van Fabienne Hellendoorn. Deze merrie werd omschreven als een tuigtypische merrie. Ze werd derde en kreeg een uitnodiging voor de Nationale Tuigpaardendag.

Ook Barana was mee. Met haar deden we mee in het Kampioenschap fokmerries West. Het was voor Barana haar eerste wedstrijd dit jaar. Ze maakte zich heel mooi in het front en showde zeer elegant. Ze werd vierde in een rubriek met topmerries.]

Urgent
Urgent

De elitemerrie Fiderose, een dochter van Patijn, kwam uit in de tussenlimiet. Ook daar was sprake van een zeer sterke rubriek. Fiderose, die zich groot maakte, wist ook een plaatsje bij kopgroep te behalen, ze werd vierde.

De Sire-zoon Anton kwam in de hoge limietklasse uit op plaats zeven.

Urgent liep een beste wedstrijd, hij ging er van begin tot eind met veel enthousiasme voor. Hij kwam uit op plaats vier.

Barana
Barana

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*