Urgent-dochter Itasja kampioen

Itasja
Itasja

Op de stamboekkeuring van Overijssel in Mariënheem deden onze twee driejarige merries van Urgent, die we presenteerden, het heel goed. Beiden mogen naar de CK in Norg. Itasja, die uit de stermerrie Beatasja komt en gefokt is door Harry van Mierlo, mocht naar de kampioenskeuring. Daar kon ze de concurrentie achter zich houden en werd ze kampioen.

Inola, die uit de ster preferente Winola komt en gefokt is door Theo Mittendorff, kreeg dus ook een uitnodiging voor de CK.

Voor De Lange uit Almelo brachten wij het hengstveulen Lylano, een zoon van Dylano en de keur merrie Efira, voor. Ook Lylano kreeg een uitnodiging voor de CK Norg. Hij moest het in de kampioenskeuring opnemen tegen het merrie veulen Lolita, een nog hele jonge dochter van Sir Arie die ook naar de CK mag. Lylano werd kampioen.

Lylano
Lylano

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*