Barana nu sportmerrie

Barana
Barana

Met het resultaat van de Nationale Tuigpaardendag kwam het winstpuntentotaal van Barana, die altijd door ons wordt uitgebracht, op 100 punten en daarmee werd ze Sportmerrie.

De Talos-dochter Barana van Fabienne Hellendoorn is geboren op 18 maart 2006. Als tweejarige mocht ze naar de Nationale Tuipaardendag. Ze haalde 79-82 punten en stond toen achtste.  Als driejarige werd ze ster en mocht ze ook naar de Tuigpaardendag.

Een jaar later behaalde ze het predicaat keur middels een alternatieve IBOP van 80 punten. In dat jaar mocht ze als keurmerrie weer naar de Tuigpaardendag.

Barana
Barana

 

In 2011 brachten wij haar uit op de concoursen. Bij de nieuwelingenrubriek in Ambt Delden werd ze derde en in Houten tweede. In Bennekom in de officiële nieuwelingenklasse werd ze vijfde.

Ze werd in dat jaar uitgebracht in de nationale competitie en daarin eindigde ze op de vierde plaats. Ook in 2012 en in 2013 werd ze uitgebracht in de sport.

In 2014 bracht ze een merrieveulen van Cizandro en deze werd onlangs evenals haar moeder als tweejarige uitgenodigd voor de Nationale Tuigpaardendag.

In 2015 kwam ze terug in de sport. Met resultaten als vijf eerste plaatsen, acht tweede prijzen, drie derde, veertienmaal een vierde wist ze gemiddeld altijd een plaatsje in de top van het klassement te behalen. Onlangs op de Nationale Tuigpaardendag maakte ze dan de 100 winstpunten vol en is Barana sportmerrie. Wij hebben dit graag gedaan, daarvoor onze dank. En natuurlijk feliciteren wij Fabienne met het behalen van dit resultaat van de prachtige, edele en zeer temperamentvolle merrie Barana.

Barana
Barana
Barana
Barana
Barana
Barana

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*