Sir Arie toont afstammelingen

Gisteren vond bij ons op het bedrijf de afstammelingenkeuring plaats van de KWPN goedgekeurde grotemaat Hackney-hengst Sir Arie van André Veltkamp. Sir Arie staat bij ons ter dekking. Er waren zo’n 180 mensen gekomen om de veulens te bekijken. Het was stralend weer en buiten kon eerst even koffie worden gedronken en dat leverde veel gezelligheid op.

Tien veulens werden er getoond in twee groepjes van vijf en alles verliep heel goed. Bij elk groepje hebben wij de fokkers gevraagd even bij hun veulen te gaan staan. Wij wilden graag onze dank tonen voor hun medewerking door het aanbieden van bloemen en een attentie. Ook André Veltkamp wil graag de eigenaren van de veulens danken voor hun medewerking.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*