Twee maal de tweede prijs voor Barana

Barana
Barana

In deze tijd van het jaar volgen de concoursen elkaar snel op. Met Barana, de keur merrie van Talos van Fabienne Hellendoorn, namen wij deel aan de rubriek fokmerries op de centrale keuring in Norg. Ze werd in eerste instantie als eerste binnen geroepen maar bij herkansing moest ze toch een plaatsje inleveren en werd ze tweede. Een paar dagen later op het concours in Opmeer zat er ook de tweede plaats in voor Barana die zich altijd mooi maakt en gedragenheid heeft in haar show.

De grotemaat Hackney-hengst Sir Arie van André Veltkamp, die dit voorjaar goedgekeurd is bij het KWPN en bij ons ter dekking staat, werd op grootse wijze Kampioen ereklasse in Opmeer. Dit was zijn eerste ereklasse kampioenschap, een pracht succes voor André Veltkamp waarmee wij hem van harte feliciteren.

Sir Arie
Sir Arie
Urgent
Urgent

Urgent deed mee in het ereklasse kampioenschap in Hellendoorn. Hij showde best en hij mocht als vierde opstellen. Bij de herkansing maakte hij wat fouten en toen werd het de vijfde plaats. Fiderose werd in Hellendoorn zesde.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*