Luttenberg en Hoogland

Anton
Anton

De concoursen van Luttenberg en Hoogland, die een week na elkaar plaats vonden, zijn twee prachtige evenementen. Onze paarden deden het er goed.

In Luttenberg zat er voor Anton de vijfde plaats in maar in Hoogland werd hij tweede. De bruine heeft de stijgende lijn qua presteren duidelijk te pakken. In Luttenberg was zijn tweede omloop misschien nog niet zo sterk maar in Hoogland pakte hij het de hele wedstijd heel goed aan. Hij bewoog goed door zijn lijf en dat maakte dat zijn bewegingen steeds groter werden. Front maakt hij van nature en achter is hij sterk. Hij heeft veel buiging in zijn achterbenen.

Barana van Fabienne Hellendoorn haalde tweemaal plaats zes.

Urgent kwam in Luttenberg uit op plaats vier en in Hoogland zat er een mooie derde plaats voor hem in de ereklasse. De hengst gaat er elke keer weer met heel veel inzet voor en hij showt zijn gedragen bewegingen altijd heel spontaan.

Barana
Barana

 

Urgent
Urgent

 

Urgent
Urgent

 

Anton
Anton

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*