Urgent gehandhaafd

Urgent

Enkele dagen geleden kregen wij van het KWPN bericht dat onze hengst Urgent is gehandhaafd op grond van keuringsresultaten van zijn kinderen. Afgelopen jaar wist een aantal driejarige dochters van de Waterman-zoon Urgent op de nationale KWPN keuring tot de top van het klassement door te dringen. Volgend seizoen zullen diverse kinderen van Urgent op de baan verschijnen.

De hengst presteert zelf aangespannen nog steeds heel goed. Urgent heeft zich bewezen in de sport en heeft inmiddels zo’n 200 winstpunten behaald en is daarmee ereklassepaard.

In de mensport presteren zijn kinderen op hoog niveau en zijn zeer gewild in deze takt van aangespannen sport. De Urgent-zoon Carlos (tweede bezichtiging uit Side Rose keur van Manno, fokker Jan Gast uit Almelo) is één van de voorpaarden in het vierspan waarmee Boyd Exell afgelopen september wereldkampioen werd.  

Urgent is vrij van Renovo-bloed en kan mede daarom ook een waardevolle bijdrage leveren in de strijd tegen uw inteeltprobleem.

Fokkers, laat u deze kans niet voorbijgaan, in 2017 is hij weer bij ons beschikbaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*