Mooi concours in Doornspijk

Itasja (Klik om te vergroten)

Het concours in Doornspijk was zoals altijd weer mooi en het is fijn rijden op de prachtige grasmat. In de nieuwelingenklasse in Doornspijk was heel veel deelname. Van de veertien paarden kregen er zes een herkansing en daar was de Urgent–dochter Itasja, die wij presenteerden, net niet bij. Zij was wel wat onder de indruk van alle drukte om haar heen maar met een keurige prestatie werd ze zevende.

Urgent had er weer heel veel zin in. De regionale ereklasse waarin hij werd gestart kende een goede bezetting en Urgent eindigde op een mooie derde plaats. Hij showde zich weer met heel veel beweging en hengst strijdt er altijd voor. Dat is zijn karakter.   

Anton hoorde deze keer niet bij de kopgroep. Hij werd zesde.

Urgent

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*