Eervolle tweede plaats in Eext voor Improve

Tweede Pinksterdag brachten wij onze zwarte hengst Improve, een zoon van Urgent, uit in de nationale competitie op het mooie concours in Eext. Improve heeft heel veel natuurlijke aanleg en dat liet hij nu weer duidelijk zien. De baan was nogal zwaar en we maakten geen gebruik van een tegenijzer. Maar ook zonder dat hulpmiddelen showde Improve zich met veel expressie en afdruk in zijn bewegingen. Hij wil graag werken en doet het werk met veel plezier. De eerste omloop leverde een voorlopige tweede plaats op. Daarna vond een herkansing met vijf zeer goede paarden plaats. Improve gaf alles en kon de tweede plaats behouden, een succes waar we heel blij mee zijn temeer omdat het een zoon van Urgent is.

1 reactie op “Eervolle tweede plaats in Eext voor Improve

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*