Anton presteert goed in Sleen

Op het concours van Het Zuidenveld in Sleen wist Anton in de nationale hoge limietklasse een mooie vierde plaats te behalen. Anton liet in Dokkum al zien dat hij elke keer beter in vorm komt. Hij geeft achter steeds beter aan en zijn passen worden steeds groter. Front maken doet hij altijd. Zijn prestatie werd beloond met de vierde plaats waarbij we net niet bij de overrijders behoorden.

Anton

De hengst Improve behaalde in de competitie de zesde plaats. In de wedstrijd is hij zeer gevoelig voor drukte en paarden om zich heen. Hij vindt het allemaal erg spannend en het is nog moeilijk voor hem om constant bij de les te blijven maar elke wedstrijd levert ervaring op.

Ook Urgent kwam uit op de zesde plek. Vijf paarden mochten naar de herkansing dus dat betekende net niet mee.  Maar de nationale ereklasse heeft een zeer sterke kopgroep, in de prijzen rijden is dan toch mooi.       

De Urgent-dochter Intens van de familie Veneklaas Slots brachten wij onlangs voor op de alternatieve IBOP in Hapert. De temperamentvolle merrie wist 78 punten te scoren. Met nog een voldoende prestatie is zij elite.

De driejarige merrie Joie de Vivre, een dochter van Cizandro uit de keurmerrie Barana van Fabienne Hellendoorn, werd onlangs op de stamboekkeuring in West aangewezen voor de centrale keuring in Houten en daar behaalde zij het predicaat ster. Zij stond daar op de vijfde plaats. Twee merries werden aangewezen voor de Nationale Tuigpaardendag.   

Joie de Vivre

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*