Urgent derde in ereklassekampioenschap

Urgent (klik om te vergroten)

Gisteren waren wij op de concours in Hellendoorn waar Urgent werd uitgebracht in het ereklassekampioenschap. Het was een grote rubriek waarin vijf paarden naar de finale mochten. Urgent streed er weer met veel inzet voor en werd in eerste instantie als tweede binnen geroepen. Bij herkansing moest hij weliswaar een plaatsje inleveren maar een derde plaats in een kampioenschap blijft een ereplaatsje. Geweldig dat Urgent die zestien jaar is zich nog altijd met zoveel inzet, beweging en spontaniteit showt.

In het kampioenschap voor vierjarige tuigpaarden kwam Improve, een zoon van Urgent, uit op plaats acht. Ook hij presenteerde zich goed maar de groep vierjarigen is dit jaar een heel beste groep.       

Improve

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*