Hoogland een beetje tegenvallend

Zaterdag waren wij met twee paarden aanwezig in Hoogland. Wat de jurering betreft viel het ons met beide paarden nogal tegen. In de nationale hoge limietklasse kwam Anton in de baan. De bruine showde zich met heel veel front en leek goed met het toch wat zware terrein overweg te kunnen. Hij moest het doen met een wat tegenvallende zesde plaats. We hadden dan ook niet het gevoel dat de jury aan alle paarden evenveel aandacht besteedde, het leek of we constant buiten beeld van de jury waren. 

Anton

In de regionale ereklasse kwam Urgent in de baan. Daar werden vier paarden snel binnen geroepen, dat leek dus zoals gebruikelijk op een herkansing. Het bleek toch niet het geval, de jury besloot slechts drie van de vier snel geplaatste paarden over te laten rijden. Dat was niet te volgen voor ons en de teleurstelling was dan vook heel groot. Urgent showde best en bleef goed vierkant, een aspect waarop nog weleens lijkt te worden toegegeven. Urgent mocht veel applaus in ontvangst nemen, hij kwam niet verder dan de vierde plaats.   

Urgent

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*