Goed begin maar ook klein beetje pech in Lemele

Heraut (klik om te vergroten)

Voor ons was de start van het concoursseizoen 2018 in Lemele. We startten er vier paarden waarvan twee nieuwe paarden. De Bentley-zoon Heraut kwam eind vorige jaar bij ons op stal en hij werd gestart in de lage limietklasse waarin een grote groep deelnemers. Heraut mocht in eerste instantie als eerste binnen komen. Bij herkansing moest hij weliswaar een plaatsje inleveren maar plaats twee is een goed begin voor de goed optredende Heraut.

Dit jaar brengen we ook de Patijn-elite dochter Fiderose weer uit. De merrie hoort thuis in de grote limietklasse en daarin wist de sterk bewegende Fiderose een knappe derde plaats te realiseren.

Fiderose

De elitemerrie Intens, een dochter van Urgent, kwam uit in de nieuwelingenklasse. Het is natuurlijk altijd even afwachten hoe een nieuweling reageert op concoursomstandigheden maar Intens liet zich nergens door van de wijs brengen. De actievol bewegende zwarte merrie behaalde plaats drie.

Anton hoort thuis in de ereklasse en voor de zich grootmakende Anton zat er de vijfde plaats in.

Anton

Ons nieuwe span Heraut en Anton werden gestart in de ereklasse tweespannen. Dat leek een goede klassering op te kunnen leveren maar tijdens de wedstrijd kregen we pech met de spider zodat we de voortijdig de wedstijd moesten beƫindigen.

Span Heraut en Anton

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*