CH De Wijk: Heraut en Anton dicht bij oranje

Op het prachtige Pinksterconcours in De Wijk was ons span Heraut (v. Bentley) en Anton (v. Sire) zeer goed in vorm. Het jonge span pakt het geweldig tegen elkaar op. Zij lopen al heel ontspannen naast elkaar, treden best op en vormen een eenheid in alles. In de nationale tweespan competitie, waarin zij werden uitgebracht, moest de arbiter de kopplaats bepalen. Hij verwees Heraut en Anton weliswaar naar de tweede plek maar er was veel applaus voor ons span. Weer een stapje dichter bij oranje!

In de zeer sterk bezette enkelspanrubrieken presteerden de bruinen elk ook goed maar een plaatsje bij de overrijders zat er deze keer niet in.

Heraut

 

Anton

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*