Mooie resultaten op CH Bennekom en CH Doornspijk.

Span Heraut en Aton (klik om te vergroten)

Op Hemelvaartsdag zijn wij naar het prachtige nationale concours in Bennekom geweest. In Lemele hadden wij ons nieuwe span Heraut, een zoon van Bentley VDL en Anton, een zoon van Sire, voor het eerst uitgebracht maar hebben daar toen de wedstrijd voortijdig moeten beëindigen omdat we pech met de spider kregen. Die is inmiddels weer gerepareerd en in Bennekom ging het prima. De bruinen pakken het goed tegen elkaar op en hebben dezelfde manier van bewegen. Zij werden tweede, een goed begin. Op het hele mooie concours in Doornspijk deden ze het zeker niet minder. Ze bleven nog mooier gelijk in het front en sprongen er goed voor. Het werd daar plaats vier in een gecombineerde nationale/regionale rubriek ereklasse tweespannen. 

In Bennekom werd Heraut in de nationale lage limietklasse, waarin een groot aantal deelnemers, achtste maar in Doornspijk waar ook veel deelname was, werd hij in eerste instantie als tweede binnen geroepen. Heraut maakte zich groot maar bij herkansing bleef hij net niet zo vast presteren als in de eerste ronde en kwam hij uit op plaats vier.

Heraut (klik om te vergroten)

Anton werd in Bennekom in de nationale hoge limiet klasse zesde. Regionaal loopt hij ereklasse en in Doornspijk wist hij in een groot deelnemersveld fraai derde te worden. Hij pakte direct goed aan maar deed er tijdens de herkansing nog een schepje bovenop. 

Anton

 

Fiderose (klik om te vergroten)

Ook de elitemerrie Fiderose, een dochter van Patijn, was mee. Ze wist mooi in het front te blijven maar mocht net niet mee met de overrijders. Ze werd vijfde.

 De Urgent elite-dochter Intens hebben we in Bennekom gestart in de nieuwelingenklasse en zij werd zevende. Ze begon haar concoursdebuut zeker goed maar leek wel wat onder de indruk van alles rond om haar heen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*