Fiderose goed op dreef in Nieuwleusen

Fiderose (klik om te vergoten)

Met drie paarden namen wij deel aan het gezellige concours in Nieuwleusen. De elitemerrie Fiderose kwam uit in de zeer drukbezette hoge limietklasse. Ze liep een hele beste wedstrijd. Fiderose bleef er goed overkijken en ging goed van de vloer. Voor haar zat er een hele fraaie tweede plaats in.

In de competitie kwam onze elitemerrie Intens, een dochter van Urgent, in de baan. Intens liep een zeer goede eerste omloop en mocht dan ook als derde opstellen. Tijdens de herkansing raakte ze wat erg enthousiast en maakte ze een paar fouten. Ze kwam toen uit op plaats vijf.

Intens (foto Johnnij van Ingen)

Onze KWPN-hengst Urgent showde zich weer heel stabiel op gedragen wijze. Hij werd vierde in de ereklasse. Heraut en Anton waren niet mee dus span rijden zat er deze keer niet in.

Urgent

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*