Heraut op kop in Rouveen

Heraut (foto door Johnnij van Ingen)

Op het concours in Rouveen presteerden onze paarden heel goed. Het begon al meteen in de goed bezette lage limietklasse. Op het concours in De Wijk had Heraut zich ook al heel goed laten zien maar dat resulteerde toen nog niet in een hoge klassering. Vandaag presenteerde Heraut zich weer heel sterk bewegend en nu werd zijn optreden direct bij de eerste omloop al beloond met de eerste plaats en dat werd ook zijn definitieve plek. Heraut is een zoon van Bentley VDL.

Ook de hoge limietklasse was sterk bezet en daarin wist Fiderose, een elitemerrie van Patijn, een mooie derde plaats te behalen. Zij maakte zich mooi in het front en ging goed van de vloer.

In de competitie werd de elitemerrie Intens, een dochter van Urgent, vierde op het toch wel wat zware veld. Elk concours weet ze te klimmen in het klassement.

Intens (foto doorJohnnij van Ingen)

Anton kwam in de ereklasse uit op plaats vijf maar in de rubriek tweespannen kwam hij tesamen met Heraut uit op de derde plaats in. Heel mooi zijn de positieve reacties op ons span. Een echt span, een span met eenheid in alles, een span dat optreedt, dat zijn de reacties.

Anton en Heraout (foto doorJohnnij van Ingen)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*