Heraut en Intens presteren goed in Hellendoorn

Het concours in Hellendoorn is altijd een heel mooi concours. Dit concours beschikt over een hele fraaie locatie en een prachtige grasmat.

Heraut, een zoon van Bentley VDL, was de eerste die de baan in moest en hij deed het heel best. Heraut maakte veel front en showde zich met sterke bewegingen en een zeer expressief voorbeengebruik. Hij  klom bij herkansing een plaatsje en kwam uit op de tweede plaats.

Onze elitemerrie Intens, een dochter van Urgent, kwam uit in de competitierubriek. Ook zij werd tweede maar in die rubriek was er geen herkansing. Intens presenteerde zich heel lichtvoetig in een mooie balans.  Ze maakte zich heel deftig en haar natuurlijk manier van bewegen waarin veel actie deed haar uitkomen op de tweede plaats. Haar manier van showen sprak niet alleen de jury aan, ook de reacties die later kwamen waren heel mooi.

Wij hadden ook ons span bij ons maar deze rubriek kon helaas niet doorgaan door het uitvallen van een combinatie. Van de organisatie kwam de vraag of wij toch ons span wilden aanspannen en een show verzorgen. Dat kon natuurlijk, dus dat hebben we met Heraut en Anton gedaan waarbij omroepster Greet Bergstra vanaf de bok de show begeleidde en dat was bijzonder leuk om te doen en de bruinen deden het voortreffelijk.

Heraut
Intens

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*