Hulshorst en Dalen

De concoursen volgen elkaar in deze tijd snel op. Wij waren op Centrale Keuring Regio Tuigpaard Oost in Hulshorst waar tuigpaardrubrieken waren uitgeschreven en wij gingen naar het mooie concours van Het Zuidenveld in Dalen.

Op het concours in Hulshorst brachten wij Fiderose uit in de rubriek fokmerries waar zij met een goede verrichting eindigde op de derde plaats. Heraut kwam in Hulshorst uit in de limietklasse en ook hij wist uit te komen uit op een mooie derde plaats. Intens liep in Hulshorst een goede wedstrijd in de competitie waarvoor zij werd beloond met plaats vier en dat was ook het resultaat van Anton die uitkwam in de ereklasse.

Op het Nationaal Concours van het Zuidenveld in Dalen waar de topplaatsen in de limietklasse naar twee KWPN hengsten gingen kon Heraut als vierde opstellen en voor ons span Heraut en Anton werd het daar ook een vierde plaats.

Heel mooi was het dat Johan Meyerink met zijn fokmerrie Itasja, een dochter van Urgent, de rubriek fokmerries voor leden van Het Zuidenveld won nadat hij even eerder in de rubriek voor leden van het Zuidenveld ook al tweede was geworden met Itasja. Johan kocht Itasja van ons en wij feliciteren hem met dit fraaie resultaat.   

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*