Anton en Heraut Hippiade Kampioen

Anton en Heraut (klik om te vergroten)

Op de Hippiade in Lunteren behaalde ons span Anton en Heraut een schitterend succes. Ze hadden dit seizoen al wel overwinningen behaald maar het Hippiade Kampioenschap is wel een hele mooie en eervolle overwinning. Het prachtige grote terrein paste hen heel goed. Ze gingen super tegen elkaar op en streden er gezamenlijk voor tot de laatste pas. Ze bleven mooi bovenin zodat ze constant front behielden en zich groots bleven presenteren. Een afgetekende overwinning, aldus de toelichting van de jury.

—Lees verder onder de afbeeldingen–

Team en fokkers

We zijn tesamen met ons team, dat een belangrijke bijdrage heeft geleverd aan deze overwinning, heel blij met dit kampioenschap. Fokker van de Sire-zoon Anton is Nico Kemp en Johan Boeve fokte de Bentley VDL-zoon Heraut. Voor hen is dit ook een mooi succes. 

Twee keer vierde

De elitemerrie Fiderose liep op de Hippiade ook een goede wedstrijd, ze is bijna sportmerrie. Ze werd vierde evenals een week eerder op de Nationale Tuigpaardendag waar de vosmerrie ook goed meedeed in een zeer sterke groep zeven jaar en oudere merries.

Finaleplaatsje

Op de Nationale Tuigpaardendag liep onze elitemerrie Intens, een zwarte dochter van Urgent, ook een hele beste wedstijd. Ze werd tweede in de groep vijfjarige merries en mocht naar de Finale der Nationale waarin we haar overigens niet hebben gestart. We waren super tevreden met haar eerste optreden, het was goed zo.

1 reactie op “Anton en Heraut Hippiade Kampioen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*