Kane BFT goedgekeurd

Gisteren heeft de hengst Kane BFT van fokker Brian Franken, die door ons werd getraind, zijn eindexamen afgelegd. De hengst presenteerde zich heel goed en werd dan ook met mooie cijfers ingeschreven waarbij zowel front als looplust een 8 opleverden. Daarnaast behaalde hij drie maal een 7,5 en twee maal een 7. Wij feliciteren Brian Franken met dit mooie fokkerssucces. 

Kane BFT

Kane BFT komt uit een stam die al vele concourspaarden bracht. Hij is een zoon van de grotemaat Hackney-hengst Bocellie die weer een zoon van de onlangs preferente verklaarde grotemaat Hackney-hengst Plain’s Liberator. Kane’s moeder is de stermerrie Donna, een dochter van Unieko. Daarvoor komt de concoursmerrie Taroda, een preferente dochter van de preferente Manno. Haar moeder is de concoursmerrie Oda, een sterdochter van de preferente Renovo. Een groot aantal nakomelingen uit deze bekende stam heeft winstpunten behaald. 

Kane BFT is bruin, heeft een stokmaat van 1,67 en zijn verwantschapspercentage is slechts 7,83%.    

Kane BFT is bij ons beschikbaar, hebt u belangstelling, belt u ons dan en wij zijn u heel graag van dienst.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*