Kane BFT nu ook officieel gehuldigd als goedgekeurde KWPN hengst

Op 25 maart was Kane BFT, de hengst van Brian Franken die bij ons ter dekking staat, al geslaagd voor zijn examen maar gisteren werd hij tijdens het officiële eindexamen gehuldigd. Wij hebben de hengst bij deze presentatie voorgereden en dat leverde een fijn applaus op.

Hulde is er ook altijd voor de fokkers en omdat Brian Franken ook de fokker is van Kane kon hij en zijn familie plaats nemen naast zijn hengst en de fokkershulde in ontvangst nemen. Een heel mooi resultaat voor deze fokker die dit resultaat in relatief korte tijd als fokker heeft weten te realiseren. Kane komt uit een stam die goed gepresteerd heeft en dat tesamen met zijn lage verwantschap maakt de hengst zeer interessant voor de fokkerij. Hengstenkeuringscommissievoorzitter Johan Hamminga omschreef de hengst als eerlijk en betrouwbaar, een hengst met goede reacties en een topkarakter waarbij ook de gastrijders zeer gecharmeerd waren van de manier waarop zij de hengst konden rijden. Mocht u gebruik willen maken van Kane BFT, wij zijn u graag van dienst. 

Kane BFT

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*