Twee tweede prijzen in Rouveen

Voor ons was het begin van buitenseizoen in Rouveen. Heraut werd gestart in de lage limietklasse en in deze zeer goede bezette rubriek wist de bruine al meteen fraai tweede te worden. De zoon van Bentley VDL had er duidelijk zin in en maakte zich groot.

In de competitie starten wij dit jaar de Bocellie-zoon Kensington. De bruine begon heel goed en mocht in de eerste omloop als tweede binnen komen. Dat mooie plaatsje wist hij echter niet te behouden, bij herkansing moest hij iets water bij de wijn doen en kwam uit op plaats vier, een goed begin voor deze  vierjarige hengst.  

Ons span Heraut en Anton werd tweede in de ereklasse tweespannen nadat er voor Anton in de ereklasse geen plaatsje bij de kopgroep in zat. 

1 reactie op “Twee tweede prijzen in Rouveen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*