Competitiepaarden doen het goed

Met twee concoursen direct na elkaar was het een druk weekend. Zowel op het concours in Nieuwleusen als in Exloo deden onze competitiepaarden het heel goed. Maar ook Heraut was er steeds vooraan bij. In Nieuwleusen werd de Bentley-zoon Heraut tweede en in de nationale limietklasse in Exloo werd hij derde. Heraut showt altijd heel lichtvoetig en maakt zich groot. 

In de regionale competitie starten wij dit jaar de bruine Bocellie-zoon Kensington en zijn tweede optreden in deze competitie leverde in Nieuwleusen een mooie tweede plaats op nadat hij al een derde plaats op zijn naam had staan. Kensington is een paard met veel looplust en veel actie. Anton kwam in Nieuwleusen in de ereklasse uit op plaats vier en naast Heraut werd het in de tweespanrubriek plaats twee. 

In Exloo was de nationale competitie en daarin moet de goedgekeurde hengst Kane BFT (v. Bocellie) van Brian Franken minimaal vijf maal worden gestart. Dit was zijn tweede wedstrijd in dit kader en Kane behaalde deze keer met een heel goed optreden plaats drie. De hengst begint steeds beter in wedstrijdritme te komen en we kregen heel veel positieve reacties op zijn sterke en goed vierkante show.  

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*