Elitemerrie Fiderose naar Johan Smink

Onlangs hebben wij onze elite/sportmerrie Fiderose verkocht aan tuigpaardliefhebber en fokker Johan Smink uit Steenbergen. Fiderose is een dochter van  Patijn uit de keur preferente Manno-dochter Side Rose, een nazaat uit de Denderose-stam. Haar fokker is Jan Gast uit Almelo voor wie wij de merrie op de keuring presenteerden maar ook uitbrachten.    

Fiderose

Fiderose heeft bijzonder veel keuringssuccessen op haar naam staan. Ze was toen nog van Jan Gast. Als tweejarige was ze reservekampioen op de CK Norg en 3eop de Nationale Tuigpaardendag. Als driejarige was ze Algemeen Kampioen in Norg en Kampioen driejarigen op de Nationale Tuigpaardendag. In 2014  was ze als keurmerrie Algemeen Kampioen in Norg en 3ebij de keur/elitemerries  op de NTD. Ze heeft een IBOP van 87,5 punten op haar naam staan, de hoogste score van 2014. 

Fiderose

In de nieuwelingenklasse in Bennekom werd ze als vierjarige 2een in de sport heeft ze 100 punten verdiend. Fiderose is ook een poosje van Wim Veneklaas Slots geweest maar na zijn overlijden kochten wij haar terug. 

Wij hebben altijd veel plezier beleefd aan Fiderose en de prachtige successen van Fiderose en wij wensen Johan Smink ook heel veel succes met deze fijne merrie die bij hem op een heel goed plekje terecht is gekomen. Wij hebben nog twee fijne nazaten van haar op onze stal. Ze is dragend van Kane BFT.  

Fiderose

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*