Kane BFT scoort mooie punten in de hengstencompetitie

Kane BFT

Met drie paarden namen we deel aan het fraaie CH Eext. Heel mooi was de tweede plaats van de goedgekeurde KWPN-hengst Kane BFT van Brian Franken, een zoon van Bocellie, die bij ons ter dekking staat. Kane moet dit seizoen vijf maal worden gestart in de nationale competitie.

Hij was nog niet eerder uitgebracht en dan is altijd afwachten hoe een nieuweling reageert op concoursomstandigheden. Maar hij deed het zoals we hadden verwacht: hij deed het perfect. We hoorden bij de drie overrijders en bij die herkansing steeg Kane een plaatsje en kwam hij uit op een mooie tweede plaats. Hij begon er gaandeweg de wedstrijd steeds brutaler voor te springen. Zijn karakter en instelling werden geroemd in het KWPN-verrichtingsrapport: Kane maakte het nu allemaal waar. De eerst punten zijn binnen. 

In de lage limietklasse hoorde Heraut (v. Bentley) ook bij de overrijders. Bij herkansing kwamen we weer uit op de vierde plaats. Heraut keek er best over en maakte zich groot.

Met Anton werd het in de hoge limietklasse plaats vijf en ons span Anton en Heraut kwam  ook uit op plaats vijf. 

Anton
Heraut
Kane

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*