Chúng tôi luôn nâng cấp, cập nhật và sáng tạo để đưa ra những chương trình khuyến mãi phù hợp với nhu cầu của cược thủ. Điều kiện tham gia khuyến mãi cực kỳ đơn giản và ai cũng có cơ hội đem về nhiều phần quà có giá trị. ONBET Hãy đến với ONBET và trải nghiệm ngay các chương trình khuyến mãi đang được cung cấp.

Mooie successen in Luttenberg

Obrian HJ

In het afgelopen weekend waren wij twee keer in Luttenberg. Vrijdagavond was er de stamboekopname Regio Tuigpaard Noord en daar hadden wij een hengstveulen van Kane BFT bij ons. Dit hengstveulen is van J. Bloemert uit Staphorst en komt uit een sterdochter van Manno. Hij heet Obrian HJ en is een van deeerste veulens van Kane. Obrian is een sterk gebouwd veulen met een zeer fraaie en lange hals en beweegt met een ruime en sterke actie. Hij mocht dan ook naar de kampioenskeuring. Een merrieveulen werd kampioen maar Obrian had ook veel support en deed heel goed mee om de titel. Een sterke presentatie van de eerste jaargang van de KWPN-hengst Kane BFT.

Zaterdags waren wij op CH Luttenberg en daar presenteerden wij de Bocellie-zoon Kensington in de nationale limietklasse. Deze deed het best en behaalde een eervolle tweede plaats. 

Kensington foto Geert Bouius

Anton kwam uit in de regionale ereklasse en hij werd daar vierde. Heraut was nog niet mee dus na deze twee presentaties zat het er voor ons op. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*