Kane blijft meedoen om de top van het klassement

Kane BFT

Op het mooie concours De Gouden Bolhoed in Houten was de tweede plaats van de KWPN-hengst Kane BFT van Brian Franken weer een heel mooi succes. In de Nationale competitie kwam de Bocellie-zoon Kane uit op plaats twee. Hij mocht in eerste instantie als eerste opstellen. Bij de herkansing kwamen we weliswaar uit op plaats twee maar ook dat is een best plekje. De reacties op zijn presteren waren weer buitengewoon, de sympathieke Kane is populair en heeft veel supporters. Hij staat nu op een gedeelde eerste plaats in het klassement. En als KWPN-hengst voldoet hij nu ruimschoots aan zijn startverplichtingen.

Heraut kwam uit op plaats vijf in de limietklasse met daarin weer hele beste paarden, dus een goed plekje.

Ook ons span Heraut en Anton wist zich goed in de kijker te rijden en werd derde. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*